• bvalek2
    Az akkori tudásom alapján tényleg nem voltam alkalmas arra, hogy folytassam a fizika tanulmányaimat. Mi értelme lett volna ülni a modern-fizika órákon anélkül hogy fogalmam lett volna miről beszélnek? Elsősorban a gimnáziumból odáig görgetett matematikatudásbeli hátrányom tehetett róla. A tanár a bukóknak azt javasolta, hogy keressenek más szakot maguknak, teljesen jogosan. Nem hallgattam rá, összeszedtem magam és eljutottam az államvizsgáig, ezt teheti az, aki nem érzi magát hibásnak az ilyen esetekben.

Ami az informatika szakot illeti, abban a csoportban amiben kezdtem, 3-an szerettünk programozni az 50-ből. Néhány még tudott de rühellte, és voltak 40-en, akik úgy államvizsgáztak végül többszörös bukdácsolás után, hogy sosem tanulták meg rendesen. Ők mi a fenének mentek oda, és miért nem szórták ki őket mint a fizikán? Szétszórta őket azóta az élet, sokan remélem nem informatikusok lettek, akik meg igen, azok csak szobadísznek lennének jók, ha nem lenne olyan ronda alkoholista fejük.