• narumon
    Ez az ár nem csak vérpistike szerint túlza hanem tulajdonképpen bárki szerint aki nincs lefizetve. Ez ennyire egyszerű. Józan paraszti ésszel állj neki és számolj. Ha teljesen a nulláról kell újraírni mindent (amit kétlek) és újonnan alapítok rá egy fejlesztő céget a nulláról, és felveszek a szakmában hihetetlen profi embereket havi nettó 1 millió forintért (ennyiért azért találni), és haladni is akarok tehát 20 ilyen embert veszek fel (jó nagyot túloztam), és még az eszközöket is akkor veszem meg a fejlesztéshez (amit szintén kétlek) aminek mondjuk a bekerülése 100M forint (jót túloztam) akkor van egyszer 100M forint meg havi 20M nettó költségem. Mondjuk 24 hónapig fejlesztjük (jó nagyot túloztam), akkor 480M nettót fizettem ki plusz a 100M kezdeti költség. CSapjunk hozzá még 100M-ot az egyéb kiadásokra akkor is 680M nettónál tartok (és folyamatosan akkora túlzásokba esek amit egy cégnél meg sem engednének), pályázatoknál általában szintén nettóba beszélnek tehát gondolom az 1,77Mrd is nettó. Tehát ha nulláról új emberekkel még nem létező céggel állok neki fejleszteni akkor is van valahol eltűnve 1Mrd forint.
    Ha abból indulok ki, hogy nálunk kura ügyes gyerekek dolgoznak 200 nettóért, akik valószínűleg szintén meg tudnák oldani ezt a "lehetetlen" feladatot, és a fejlesztő eszközök is megvannak már, akkor talán nem csoda, hogy sokan csak annyit tudnak kérdezni, hogy MEEEEENNNNYYYYYIIII????