FefeeX#27
Véleményed lehet. Leszólni másokat, no az az amit ennyire nem. Meg személyeskedni.
Én filmet nézek. Nem, nem forgatok, nem vagyok rendező, sem operatőr. De ha elb@szok valamit a munkámban, nekem is megmondják, annak ellenére, hogy nem ők dolgoznak vele, és nem tudnak olyat amit én tudok. Mert ő tudja mi kell neki, én meg megcsinálom, igyekszem olyanra amilyen neki kell. Ha ő tudna ilyet, akkor nem velem csináltatná meg. Csak ezt nehéz felfogni azoknak akik ilyen marhaságokkal vagdalkoznak mint Te.
A 3D meg sz@r volt. NULLA 3D. Azt írták, hogy Disney3D-ben veszik fel ugyan, de ezek után, hogy kb nulla azaz NULLA gramm 3D volt benne, ezt erősen kétlem, vagy max ilyen százötvenezres 3D kézikamerával csinálhatták... Örülök, hogy évente eljutsz egy moziba, és örömködsz rajt, hogy placebóból 3D-nek látod azt ami nem is az, de kérlek, ne vitázz már a tapasztaltabbal... A Thornak mélysége is volt, ki is jött a képből, pedig az egy szutyok konvert volt; folyamatosan elkülöníthető 3D térrel. Ezzel szemben ennek nem volt 3D hatása sem. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy élesen látszott a kép szemüveg nélkül is.
Kicsit olyan vagy, mint aki nem evett még banánt, odaraktak neki egy mangót, hogy az a banán, megeszi, aztán utána a piacon az árusnak megpróbálja bebizonyítani, hogy márpedig az nem mangó amit árul, hanem banán...