• rolinev92
    Azért ez durva, hogy az egyik egy mozis-kalóz verzió alapján szól le valamint, amiből saját bevallása szerint nem látott semmit, a másik "havonta" jár IMAX-ba és nem veszi észre, hogy nem konvertált 3D volt a film, azért vissza lehetne venni az arcokból...
    Mindenki, fikázza, hogy mennyire szar volt meg élvezhetetlen, de azért kapjatok már a fejetekhez, akkor szólj le valamit, ha te jobbat tudsz, ha meg nem akkor fogd be a szádat és kész. Most komolyan, melyikőtök is ért bármennyit, a 3D technológiához, vagy a forgatókönyvíráshoz, színészetet nem is említem...

Én láttam mind a 4 részt az első után szerencsére már moziban a többit, és meg kell, hogy mondjam tetszett mind! Az első az egy nagyon jó történet volt önmagában, a második és harmadik, meg kiváló folytatás. A negyediket sokan szidják, hogy a régi szereplők... de most miért nem lehet azt, hogy fognak és új történetet kezdenek? Miért kell mindenhova mindig ugyanaz? Sőt ennyiből forgassák le az egészet újra nem? Vagy tekerjék vissza a filmet egyszerűen, ha ennyire nem akar senki sem újítást...

Én szépen megnéztem a helyi Cinemában, sima 3D-ben és remekül szórakoztam rajta, a poénok jók voltak és nem volt tele a nézőterem (premier előtt) de viszont a poénokon mindenki nevetett, és mindenki egy kellemes élménnyel távozott... Itt meg mi van? Mindenki szidja agyba főbe aztán legtöbben egy kritikát, ha elolvastak róla (ami persze újabb önjelölt kritikusoktól származó vélemény)...

Az SG.hu ilyen témájú cikkei meg fölöslegesek, és iszonyatosan nagy hülyeségeket írnak általában, 1 mondat köré, amit jó esetben nem olvasnak félre...

Most lehet engem szidni, de ez a véleményem és talán van, aki elolvassa...