• FefeeX
    Hát, én IMAX-ban néztem meg, és hát ebben a 3D semmit nem ért. Értsd, próbálgattam is szemüveg nélkül, a film 99%-a bőven élvezhető volt szemüveg nélkül is. Ami azért nagyon gáz egy 3D filmnél, értsd 3D szinte egy deka nem volt benne. Aki persze évente egyszer jut el 3D-be, az ilyenkor placebóból tud képzelődni, meg ámulni mekkora király, de szerencsémre kb hetente járok moziba, és ebből havonta legalább egy IMAX szokott lenni. És sajna ez nagyon de nagyon gyenge eresztés volt (és hogy a konverteket azért védjem is, eddig egy, azaz 1 db jó tapasztalatom volt konvertált 3D filmmel - az is ebben a hónapban. A Thor 3D-je szerintem vállalható, azt is 2szer láttam IMAX-ben, és hát mondjuk nem volt Avatar szintű, még csak nem is Tron, de legalább már 3D-re sikerült konvertálni, és nem csak milliméterdomborulatok voltak benne megfigyelhetőek)

Szóval ez a film se nem háromdés, se nem különösebben látványos, se nem izgalmas (haverommal már a felénél az órát bámultuk, mikor lesz végre vége, pedig a korábbi részek tetszettek, mondjuk nekem főleg az első...) - szerintem vontatott, akciószegény, sablonos, unalmas. Nálam is 3/10 max, nem gyakran bánom meg, hogy moziba mentem, de most kifejezetten ezt éreztem.