tttttom#7
Nekem az ArmA 2 megvan eredetibe, de engemet is idegelt egy idő után a hosszú lagg...Pedig nem fos a gépem. Meg a játék a bugjai ellenére (amit folyamatosan orvosolnak pedig...) szerintem nem lenne rossz. Csak normális emberekkel kell összejönni és játszani. Nem pedig balfaszkodó hülyegyerekekkel (Pl.: Múltkori eset: Domination modba voltunk haverral egy ruszki szerón, de mindegy. Lényeg az, hogy az ilyen emberkék basszák az agyam. Nagy nehezen megvesszük a virtuális pénzből a helit. Egy Mi-24-est. És ugye messze volt a kereskedő ponttól az a kurva depot ahová spawnol az üres jármű. Mire odaérünk egy kis pöcs 13-14 éves fasztarisznya beül a gépünkbe és megpróbálta el csórni, de szerencsénkre nem sikerült neki. :D Mert azt kérdezgette, hogy kell felszállni. :) Mi erre fogtuk fegyvereinket és egy tűzgolyóval átlőttük a másvilágra. :D Ilyenkor tényleg jól esik TK-ni. :D) Na de ne térjek el a témától...Nekem közepes grafon nagyon röccenés mentesen fut a játék 1280x1024-en. Csak, ha kurva sok a geci bot mondjuk túl a 200 boton akkor elkezdek egy kicsit laggolni...Utána meg már leteszteltem mennyi botot bír a gépem. :D Hát 700-nál a játék ram hiányra hivatkozva kiírta, hogy nincs elég memória... :D Csak kicsit még optimalizálhatnák ezt a kurva játékot....