banner
  • Although
    Olvasd a kritikákat a metacriticen lehet látni a fiatal rajongóknak nem jött be ma meg már csak a műfaj szerelmesei veszik meg. Én is tudom de akkor 2009-et írtunk most meg 2012-t. Mindegy neked is van véleményed nekem is anno szép évek voltak a Conanba több ezer rpsel találkoztam és kijött a DA:O. :)Az volt az utolsó nagyon jó év szerintem. Azóta mi volt? Van egy Fallout New Vegas meg egy Witcher 2 és talán a TSW, 3 játék ami tényleg komoly rpg. És egyik sem tarolt igazán. Pedig nem mondanám hogy gyengébbek mint a DA:O. Ma már más a trendi akkor is lehetet érezni hogy már sokan vannak akik másféle játékokat szeretnek. 1198 már nagyon régen volt mikor a BG megjelent. Szép hossz korszak volt de 2009-el lezárult szerintem, én így gondolom. Az is csak azért 2009-be jött ki mert 5 évig készült egy korábbi idők játéka. És nagyszerű dolog hogy ilyen népszerű volt. De nem hiszem hogy ez már működhet Ha most adnák ki fele annyi nem fogyna Én így látom. Sokan már nem is játszanak azok közül, vagy már a gyerekeik ülnek a gép előtt :)