banner
  • Sir Quno Jedi
    Nnna kipróbáltam a 4 mágusos parit. Alapvetően mindent bedarálnak instant. Egész jövőt így csináltam meg, Alexius sem tartott túl sokáig szegénke. Szal. sima démonok ellen pl. overkill a party. VISZONT az uccsó trebuche-s részt Havenben beszoptam. Többszöri nekifutásra sem bírtam velük megcsinálni. Szal. ott mehettem vissza egy jóval korábbi mentésemre és behoztam két pajzsost guardolni, meg két mágust. Na úgy majdnem max. potim volt a végére, szinte már-már sétagalopp volt.

Szal. nem mindenhova jó a 4 mágus. Még akkor sem, ha mind a 4 barriert tol és instant. Az a sok plusz HP amit le kell róluk ekkor verni nem sokat számít az erősebb ellenfeleknek, mert míg a mágusaim 20-30HP-ket sebeznek ők meg közel kétszázakat frutti helyett. (alaptámadásokról beszélünk, nem skillekről/mágiáról) Na ha sok hullám van és egy hullámban is sokan vannak, akkor gyakorlatilag folyamatos életerő veszteséget szenvedünk és valamikor csak elfogy a poti. Sima harcoknál ez nem gond, csak ha túl sokáig tart... Mivel azok gyorsak.