• dronkZero
    Én az ArmAII-ről beszéltem, ahogy nézem, te az OFP-ről. Azzal nekem igazából semmi bajom nincs, korához képest teljesen rendben van. A bajom azzal van, hogy az ArmAII gyakorlatilag semmit nem fejlődött a grafikán kívül, viszont egy bughalmaz még a nyolcadik peccs után is.

1. E8400 3.0Ghz, 6G RAM, 8800GT, 30Mbit-es UPC net, feltöltést nem tudom pontosan. kb 60 fps, nem szaggat, nem vagyok hülye, belövöm a beállításokat úgy, hogy bírja a gépem. OFPnek is olyan volt a netkódja, hogy multiban kifutottam a sarkon, megláttam az ellenséget, fejbelőttem, bevérzett a feje, rám nézett, célzott, lelőtt, aztán összeesett, meghalt. Nem csodálkoznék, ha azóta sem sikerült volna összehegeszteniük...

3. Ez nem játszik be, mert itt már nem csak egy mentés van, mindegyik külön fájlba, külön névvel jön létre. És mindegyik a pálya elejére tesz vissza.

4. Tíz éve nekem sem. De 2011-ben ez már gáz.

5. Ja, OFP-ben kevés CQB volt. Itt több. És szar. Az 5. pálya, amit megcsináltunk vagy hatszor, az végig városban van, épületek közt, bennük, a tetejükön. Ha tudják, hogy erre szar a motorjuk, akkor miért erőltetik? Lehet, hogy később jobb lesz, a 6. pálya már tényleg utazgatós, nyílt teres volt. Az első ilyen talán.
    5.b Tényleg csak 10 pálya van? Amiből az első 3 kvázi tutorial?

6. Persze, saját küldetésekben. Amivel akkor foglalkoztam volna, amikor végzünk a kampánnyal. De a kampányban voltak ilyenek az ellenségek. De mindegy, ezen túlteszem magam, csak itt is szánalmas, hogy 10 éve semmi fejlődés az égvilágon.

7. Ok, tényleg ez lenne a legkevesebb. Azért meg tudom állni, hogy két lépésenként rányomjak a save-re...

"az OFP azzal is több a többi tucatFPS-nél, hogy olyan szabadon programozható és paraméterezhető az alap motor, mint egy önálló fejlesztési környezet. "

Hát ez mondjuk nem nagy újdonság, a legtöbb FPS motor ilyen, tizenöt éve. UE, Source, ID engine-ek mind moddolhatók.