Alap ArmAII, legújabb peccsel (A NYOLCADIK), koopban. Egy délután alatt amit tapasztaltunk:
1. Két embernél 50-es pinggel két-három másodperces lagok vannak. Én vagyok a host, beülök egy humveeba, haver beül géppuskásnak, és tíz másodpercenként leüvölti a fejem, hogy "micsináááááálsz!!!", mert ő úgy látja, hogy teljes sebességgel zúzunk be a fák közé, mikor a valóságban én teljesen rendben követem az utat. Gondolom, akkor milyen kurvapontosak a lövések, ha azok is ugyanígy 2-3 másodperces késéssel szinkronizálódnak...
2. Az ötödik pálya végén megnéztük a videót, aztán utána nem a következő küldetés indult el, hanem ugyanaz. Megcsináltuk megint. És megint. És megint. És megint. Aztán valahogy, singleplayerben tovább sikerült jutnom, amit aztán tudtunk folytatni koopban.
3. Amiben nem volt túl sok örömünk, mert a következő küldetés elején amit kaptunk, helit, nem lehetett irányítani, a pilóta nem hallgatott a parancsokra. Ez még nem is lett volna nagy baj, lehet menni humveeval is, de ennél nagyobb probléma volt, hogy megszűnt a mentési lehetőség, innentől kezdve hiába mentettem, minden alkalommal a pálya elejére baszott vissza loadgame alkalmával.
Végülis csak game-breaking bugok, semmi komoly. Éppen csak végigjátszhatatlan lett tőle a játék, nem nagy ügy...
Plusz a szokásos, OFP-ben jól megszokott hülyeségek, hogy: az irányítás ugyanolyan darabos, mintha késve követné az egeret; épületekben alig lehet mozogni és néha átlátsz a falon ha közel mész hozzá; az ellenségek halál előtt még befejezik a mozdulatot; néha kilométerekről lövik el a légy tökét, néha meg három méterről szerencsétlenkednek; a fizika változatlanul borzalmas, meg úgy nagyjából és egészében SEMMIVEL nem tud többet, mint az OFP, csak és kizárólag a grafikája jobb.
Ja, bocs, vannak változások is. Ha lelőnek, akkor a haverod feléleszthet, és végtelen számú mentés van, úgyhogy viszlát, OFPben megismert feszültség, izgalom...