• JohnBart
    Személyes tapasztalataim szerint (toltam eddig mindegyik katonai szimulátorát a csapatnak), a BIS játékaira a "fostenger" titulus a megjelenésük utáni pár hétig/hónapig szokott állni - általában olyan fél év és 800 megányi patch után pokoli szórakoztató milsim, mert addigra az idegesítő hibák zömét kijavítják (leszámítva a dronkZero említette darabosságot a mozgásban, ez sajna a Real Virtuality motor baromsága).

Az OpFlashnek a netkódja volt ultragáz 1.46-ig, az ArmA1-nél az 1.14-es patch changelogja 100%-os teljesítményjavulást ígért a legtöbb rendszeren (micsoda optimalizáció lehetett ott előtte kérem!), az ArmA2 meg a brutális gépigény mellett az 1.07-es javításig többek között azért volt poénos, mert ha felszálltál egy tehergéppel, rögtön felrobbantál a levegőben. :DDD

Kiragadott példák, de jól mutatja azokat a bugokat, ami miatt megosztja a sorozat a népeket. Én a küldetésszerkesztője miatt nagyon szeretem tolni őket, de alapszabály, hogy várjon az ember legalább fél évet, amíg megpolírozzák a játékot, mert akkor élvezhetők.