• Komolytalan
    #132
    Címszavakban:
    "Rossz a hasonlítás, az ipad kijelzője a legjobb a piacon"
    Legfeljebb legjobb háttér világításos, ami klasszisokkal szarabb a legrosszabb e-inknél is _könyv olvasásra_. A Kindle meg a legjobb e-ink kijelzővel rendelkezik.

    "Ne izgulj próbáltam! Mint ahogy a Sony ebook (eink) olvasóját is. Ezek után maradtam az ipad mellett."
    Vagy vak vagy vagy hazudsz. Mondom ezt azért, mert ismerősömnek van iPadje (első generáció, még amcsi rokon hozta be), és ő is azt mondta a Kindlet látva az iPad mellett, hogy hát igen, a papír az papír, a hátulról villannyal megvilágított színes "üveg" meg hátulról villannyal megvilágított színes "üveg". Most éppen azzal zargat, hogy hogy kell megrendelni, meg hogy van a fizetés, szállítás, stb.

    "Mondjuk én pont azt olvastam, hogy mióta van ipad és társai azóta a kindle eladások szinte teljesen befagytak."
    1. www.amazon com nyitóoldal: amazon #1 bestseller: Kindle.
    2. Túlteljesíti a Kindle a várakozásokat
    3. Karácsony előtt kb 2 hónappal már nem szállítottak WIFIs Kindlet csak USA/Nagy Britanniába, mert kifogytak a készletek (értsd nem bírtak annyit gyártani, amennyit venni akartak a népek). Mondjuk 3G-st meg DX-et lehetett kapni az tény, mert az kb a kutyának se kell.

    "Eddig azt mondtad, hogy a galaxy tabot próbálgatod az meg ég és föld egy ipadhoz képest"
    Nem. Én azt mondtam, hogy Galaxy Tab a fejlesztési teszteszközöm. Teszteszköznek nem kategória csúcsmodelt kell venni, hanem közepest (mire megjelenik a termék a Galaxy tab kb az lesz), ezért nem iPadot vetettem. Ez nem jelenti az hogy nem láttam még más felhízlalt smartphone-t. iPadot is próbáltam, de az nincs saját. Galaxy tabhoz képest tényleg jobb, de egy könyvet akkor se olvasnék el rajta mondjuk este 8-tól éjfélig folyamatosan ha korbáccsal vernének. Sőt HTC Desire-n is tesztlek - mert azon is működnie kell a cuccnak - de az ugye nem tablet.