llaszlo#7
@hdo
Miért kellene megvenni a következőt?? Ennyi erővel aki mondjuk Desire-t vett az utána amikor megjelent a HD vehetett volna azt, mert az többet tud. Vagy most megvehetné a Desire S-t és még egy év sem telt a Desire kiadásától és máris itt van ami többet tud és ugyanannyiba vagy többe kerül, mint a Desire megjelenésekor.
Én semmi különbséget nem látok cask azt, hogy hülye fogyasztói társadalom van és ha megjelenik valami új akkor azt kell megvenni. És a többi gyártó sokkal gyakrabban frissít, mint az Apple. Ezzel sokkal inkább elősegíti a vegyél újat dolgot. Nézzük csak meg a Samsungot, hogy hány új telefont adott ki az elmúlt egy másfél évben és ez a HTC-re is igaz.
Egy éven belül:
Desire, Desire HD, Desire S, Incredible S meg a Sensation bár én már képtelen vagyok követni a HTC-t meg a többi gyártót is. És arról meg már ne is beszéljünk, hogy pl a HTC b@szik frissíteni a régi telefonjait. Így marad a mókolás meg a gányolás a romokkal. Amikből hamar elegem lett, mert használni akarom a telefonom és nem a romokkal mókolni. A mostani sok jószándékkal elmegy, de közel sem működik igazán jól.