• llaszlo
    #15
    @levente68: Ezzel a logo-s dologgal nem értek egyet (engem az ilyesmi nem hat meg) a többivel igen. Egy laptopnál nincs igazán komoly korlátozás ez inkább az iPad-nél és az iPhonenál jön elő. Bár ott is sokszor felfújják az antiapplefanok akik még soha nem használtak almás eszközt és így elképzelésük sincs arról, hogy az valójában milyen.
    Max a bővíthetőség ami igazán korlát egy laptopnál, de az szinte minden laptopra igaz. Sokan írják az akkut, hogy nem cserélhető mint hátrány és korlátozás. Cserélhető csak nem olyan egyszerűen, mint régen. Egyébként akinek a 7 órás üzemidő nem elég az már nagyon hardcore usernek számít és nyilván nem ilyen gépet fog venni, de nem is valami olcsót ami 1.5-2 órát megy akkuról. Ott már spéci igényről van szó.
    Azért kíváncsi lennék, hogy az átlaguser hányszor veszi ki vagy cseréli az akkut. Max akkor ha tönkre megy. Vagy ha kell neki a 7-8 órás üzemidő és csak 4-et bír az akku és van tartalék neki.

    Egyébként ez az egész kb olyan, hogy egy Merci/BMW/Audi X millióért nem ad annyit, mint mondjuk egy valami koreai vagy egyéb gyártó ugyanennyiért.