• levente68
    #14
    Ezekben nagyjából igazad van, egyet nem fejtettél ki: az Apple fanatikusok bár látják az előnyöket, viszont a hátrányokat, hiányosságokat semmiképp nem.
    Ismétlem, a fanatikusok. Aki értelmes, az azt mondja, szeretem és ha az az ő igényeit valóban kielégíti, avval nincs is semmi gond. Az akkor van, mikor valaki az igényeit alakítja a meglevő dologhoz, kvázi önigazolásképpen.
    Nekem nem zörög, nem gyenge és nem korlátozott egyik masinám se, ugyanis van minőség Apple nélkül is, kemény melóval is bír két, két és fél órát a laptopom, laza módon többet.
    Tehát, ha csak kevés funkció és megízhatóság a cél, valamint nem zavaró az ár, ami persze csak nálunk meghökkentő, akkor jó egy Apple cucc, de ha kevés, márpedig sokszor kevés a kínált funkció, akkor nem és kész.
    Valóban, Apple cuccból kevés fajta van, tehát könnyebb választani, ezért van sok embernek ócska laptopja, hisz nem tudta, mit vegyen, vagy rásózta valami okos. Egyszerűbb venni az Apple palettából és azon, ugyi van egy szép nagy logo is, ami bizonyítja, mekkora ász is a gazdi...
    Hogy aztán valaki beismeri, hogy keveset tud, vagy nem ismeri, az már más kérdés, de a kocsin kint a logo szintén, lol...