• llaszlo
    #10
    És azzal mi is a gond, hogy ha valaki 2G-t vagy épp 3G-t használ?? Az miben is más, mint ha valaki mondjuk egy Nokia 4 éves modellt használ?
    Lehet én vagyok a hülye, de ebben nem értem a logikát, ahogy abban sem, hgoy akinek 2G-je vagy 3G-je vagy akár 3GS-e van annak miért kellene 4G-t vennie??? Ez számomra nem logikus.
    Az meg, hogy több modellt adnak ki az nem jelent sokat. Sz@rból is ki lehet adni sokat.
    Kevés minőségi gyártó van a piacon és még azok is tudnak ócska telókat laptopokat kiadni.
    Az apple megcélozta a felső réteget akinek nem tetszik vagy nincs rá pénze az nem vesz olyan telefont. Ahogy pl Lamborginiből is sokáig csak egy típus volt és azt sem sokan vesznek.
    Az apple üzletpolitikája sokkal követhetőbb egyébként. Pl azt mondom, hogy MacBook 3.1-es gépe van valakinek. Elég rákeresni a neten és egyből ott vannak a pontos paraméterek, hogy milyen gép. Tudni lehet azt, hogy mikor adták ki kb mikor lehetett megvenni stb.
    De ha mondjuk azt mondom, hogy Toshiba Satellite vagy Acer Aspire abból van "ezer" féle és még azok között is egy rakás specifikáció. Az pl sokkal kevésbé követhető.
    Amikor megjelent a Desire S meg az Inkredible S egy rakás ember mondta, hogy olyan telefont vesz pedig még a Desire-je vagy a Samsungja sem volt még max 1 éves csak. Ezzel szemben számomra érthetőbb ha valaki egy legalább 1.5-2 évvel korábbi iPhone-t cserél le. Mivel az iPhone-ok így jelennek meg, de most legalább 2 év lesz a modellfrissítésig.