• NEXUS6
    Nem azért mondom, de grafikailag a Wings of Pray 1000X modernebb. Jó nekem is néha elegem van a bloom effektből, de akkor is.
    Más kérdés, hogy sokkal gagyibb és annyira még csak nem is jó, mint játék, pl sztori ott se nagyon van.

A Il2:CoD viszont programozásatechnikailag egy hulladék. Ugyan frankón néz ki a a fülke, de a táj, a gép, az akármi 5 évvel ezelötti szint!!!!
    Rajzolt és nem fényképezett textúrák, zéró shader, és még csak nem is gyors, mint az már elhangzott. A képek alapján belöttem, hogy mit kéne a vasamon teljesítenie, kb 1/5-ét hozza is fps-ben. És bármmit csinálok, nem javul. Magra még nem optimalizálnak a fiúk, hiába van nekem is vagy négy, de ez nem újdonság.

Itt amit írnak a repülési fizikai modellről, na az sem úgy van igazán. Kevés ráadásul egymás ellen nem párba állítható erősségű gép van a játékban, mert valszeg a repülési modellt is elqurták. A Spitfire mindíg lenyomja a játékban levő Me-109 verziókat, és ez úgy a multiplayert is meghatározza. A fizika manapság meg valahol a Rise of Flight-nál kezdődik szerintem, na az itt kb annak az 1/10-része.
    És tudom, hogy rettentő buta felvetés, de sztori akármi, az nincs. Van pár küldetés csatánként, nem túl sok összesen, oszt annyi.
    Szal, aki ezt a hulladékot megveszi az vagy lelkes fanatikus, vagy csak bepalizták.

Az utóbbi 1-2 hétben szinte minden mostanában/nem régen kiadott harci repszimet/játékot végigpróbálgattam, amiben legalább egy fülkenézet volt. A Rise of Flight nagyon jó 1. VH-s szimu. Átjön a fíling, hogy milyen egy kis darab vászonnal, néhány faléccel, meg néhány 10 LE-ős motorral harcolni. Még sztori, külsőségek is vannak.
    A DCS:A-10 igazi kőkemény szimulátor lett. Ha az ember rendesen végig csinálja a gép indítási procedúráját, az bizony több tucat kapcsoló buzergálása pl. De annyira szimu, hogy senki ne kérdezze róla, hogy a végső főellenséget, hogy kell lenyomni, OK!:)
    És, hogy a II. VH-ból is ajánljak, akkor, amíg jobb nem jön, vagy a CoD-t helyre nem pofozzák a Wings of Prayt tudom ajánlani, kompromisszumokkal. Mert szerintem még az is jobb nála!