• Komolytalan
    #8
    Te lenni nem normális agresszív kismalac.
    1. Uniós forrás mellé oda kell tenni a sajátot is. Ha meg egy jármű kasztnija ráz (pl régi trolik), akkor abba inkább ne telepítsünk már törpefeszről működő méregdrága kütyüt, mert lehet nem fogja sokáig húzni.

    2. Prog.hu-n lehet hogy 4000 EUR egy db programozó bére. Egy ismerősöm épp most hívott "db programozói" pozícióba vmi multihoz, szerdán ülünk le sörözni, majd elmesélnem neki ezt a 4000 eurot, hadd röhögjön. Megjegyzem a röhögés ott kezdődik, hogy a való életben élből nincs olyan hogy "db programozó".
    Másrészről amiről beszéltem az kommunikáció, aminek k.rvára nincs közel ahhoz, hogy adatbázisban mit tárolsz. Felhívnám a figyelmed arra, hogy kész, ingyenes, .net-től javan, flashen, phpn keresztül minden sz.rhoz illeszthető bináris kommunikációs layerek vannak ám, amibe a "db programozó" szimplán belefossa a select eredményét egy osztály példányként, a kommunikációs layer serializálja, szükség esetén tömöríti, és a másik oldalon kvázi ugyanolyan osztály példányként jelenik meg, mint a feladónál. Aki meg nem akar ilyennel vesződni az ír egy sajátot 2 nap alatt, de ha sokat akar kérni, akkor agyondokumentálja, általánosítja, és eltölt vele egy hónapot. Akármelyik webes cég boldogan megcsinálja neked mondjuk 4-500eFt+ÁFÁért fél kiló doksival együtt.

    3. Wifinél nem kell frekvenciát vásárolni, és egy wifi eszköz olcsóbb mint egy 3G.

    Szóval tényleg ne ugassuk már a témát, pláne ne egy 1-es Zh utáni stressztől idegbetegen.