Blizzard bérenc vagy vagy mi? nem kell pattogni...
Nem az a bajom, hogy 2011-ben milyen a grafikája. (Egyik kedvenc játékom volt az undying és nincs nagy grafikája, de a storyja nagyon jó)
A diablo első részének sötét, komor hangulata volt, grafikailag korrekt volt, most nem arról beszélek, hogy úgy éreztem mintha ott lennék, de a hangulatától még a húgy is megfagyott bennem.
A második rész egy foggal engedett a tök szorításán, de hangulatban megtartotta a sötét, komor kb 16 szín világot, amitől valahogy úgy éreztem, hogy Mephisto ott liheg a nyakamban.
Ez a mostani azért keserít el, mert olyan, mintha a barbie legújabb kalandját vinném végig (és annak is lehet szar grafikája és lehet belőle k**va jó játék, szóval a grafikás pattogás hülyeség...)
De ha barbie játékkal akarok játszani, akkor sok rózsaszínt kérek, sok csillaggal és egy szivárványos unikornist is a háttérbe. Ha viszont diablóval akarok játszani, akkor feketét, és vérfagyasztó sötét vörös színeket, háttérben olvadó csontvázakkal, amik megpróbálnak elkapni, hogy a seggemen keresztül kitépjék a szívemet.
És nem akarok keveredést, remélem így egy kicsit világosabb, hogy mi az ÉN bajom
u.i.: az, hogy másoknak a grafikával is van bajuk az engem hidegen hagy, én a hangulatról beszéltem, és az nagyon esett