A gondolatok hatása:
  • ZilogR
    #33
    1.) Mivel a biológiai folyamatok FOLYÉKONY közegben zajlanak, tök mindegy, hogy hogyan fagy meg a víz.
    2.) Az, hogy milyen ALAKÚ kristályok válnak ki, sok tényezőtől függ és ezek között van az is, milyen és milyen mennyiségű olyan szemcséket (gócokat) tartalmaz, ami körül elkezdődhet fagyáskor a kristályok kiválása majd növekedése - így ez persze lehet oka annak, amit tapasztalt. Ez természetesen nem a víz üzenete, vagy éppen lehet így is mondani ;) :D XD (Azaz a bácsi rájött arra, hogy a "koszos" vízben a kristálynövekedés nem szabályos... Hahaha...! ROLF ROLF! Ja,hogy a Gangesz is vagy melyik, ami koszos,de mégisz szépek a kristályok?!? Hány mérésből?)
    3.) A fentiek alapján már csak adaléknak: Elég sok a szövegben az "azt gondolom", "emberi kéz által nem szennyezett", "természetes"
    4.) SzVSZ: Megint egy tudományosnak látszó maszlaggal átitatott parasztvakítás - lesznek majd rezgésjavító vízszűrők, antarktiszi 300000 éves vízkapszulák, gangeszi romlatlan pasztillák, amik a csapvizet szent itallá alakítják és lesznek emberek, akik felsorakoznak a csávó mögé és jó zsírosra szedik magukat és tolják a lazát Ibizán.

    Amúgymeg, ha lenne kedve az embernek a nyilvánvaló ellen vitába szállni, akkor megintcsak azt kell hogy mondjam, az a helyzet, hogy a valóban művelt, hozzáértő és szakértő embereknek kell sok munkát és időt áldozni arra, hogy bebizonyítsák erről, hogy baromság, nem pedig a kuruzslóknak, hogy ez valóban tudományosan megalapozott és helytálló.

    Aki meg a fentire beindít egy flamewart, annak: ugye te is jobban szereted, ha évekig tesztelt, majd engedélyezett vakcinákkal oltanak téged és a gyermekeidet, nem pedig egy számítógép előtt színes képeket mutogató "tudós" által kevert, gyógyító rezgésekkel feltöltött lötymővel, ugye...?!

    Még egy gondolat a végére, ami az emberi elmét villantja meg szomorú egyszerűségében: Mindenki ismeri a sztorit a fizikusról, aki sokszor hazajárt a szüleihez vidékre és egy alkalommal észrevette, hogy a magasfeszültségű villanyvezetékek alatt magasabbra nő a búza. Több helyet is végigjárt és ezt tapasztalta. Elkezdett rajta dolgozni és egy csinos elméletet kreált, amit mérésekkel akart alátámasztani, ezért újra hazautazott és szépen kipakolta a kis cumóját a búzatáblán, már kezdte is volna, amikor a búzát kaszáló parasztbácsi megkérdezte tőle, ugyan mi is ez, amit csinál. A fizikus kicsit fellengzősen elmesélte a dolgot, éreztetve az öreggel, hogy itt komoly tudományról van szó. Az öreg somolygott, majd azt mondta a fizikusnak: Tudja, fiatal barátom, itt vannak ezek a vezetékek és esténként ezekre szoktak ülni a madarak, szépen, sorban, egymás mellé. És egész nap, csak szedegettek, ettek, ittak, így amikor elcsendesednek, elkezdenek szépen potyogtatni. Odaszarnak maguk alá és jól megtrágyázzák a búzatáblát. Na, fiam, ezért nő itt magasabbra a búza, nem pedig a térerősség miatt!