A gondolatok hatása:
  • Balumann
    #32
    A mikrohullámú sütőben a hullámok első sorban az ételre vannak fokuszálva, ott veszik el az energia legjelentős része. A másik része a sütő falán verődik vissza, ami úgy van megcsinálva, hogy a lehető leghatékonyabban fogja meg ezt a hullámhoszt. Félni szerintem teljesen fölösleges tőle, ha valaki olyan mikrókat gyártana, ami nem szigetel rendesen, nem tesztelik eléggé, akkor közbelép a szabványosító a pereivel, nameg a konkurencia. Ráadásul az étel is hatékonyabban melegszik fel, kevesebb fogyasztással, ha jól szigetel.
    Én már elég sokszor áltam a mikro mellett is, figyelve hogy hogy sül a kaja, vagy pl. mikrokukoricánál hogy mikor kell leállítani (ráadásul ott ugye maximum teljesítményen), soha nem volt semmi bajom tőle.
    Ami kijut belőle az nem több egy egyszerű wifi-s eszköznél sem.