A gondolatok hatása:
  • Balumann
    #27
    Ez az elektroszmog egy másik érdekes dolog. Én személy szerint ezt is hülyeségnek tartom - természetesen nem azt, hogy az elektromágneses sugárzás nincs hatással ránk, hanem hogy az az elektroszmog, ami minket érhet így általános környezetben, az problémákat okozhatna. Rengeteg bizbaszt el lehet adni az embereknek, hogy az majd ionizál, megszünteti az elektroszmogot.
    Az általad belinkelt oldalon ha megnézed, gyakorlatilag felsorolják az összes legtipikusabb problémát, hogy a gyanútlan emberek biztosan megtalálják benne a problémát, és rohanjanak megvenni a cuccokat. Persze ezt úgy magyarázzák, hogy a melatonin termelését zavarják össze, ami szintén igaz, de nem ekkora elektromágneses mezőben.
    Én is ismerek olyanokat, akik meg vannak győződve, hogy rájuk rossz hatással van az elektroszmog, ami az érdekesség, hogy a másik, aki ugyan ott lakik, annak semmi gondja nincs :D
    Én, mint aki foglalkozott agykontrollal meg egy kicsit pszichológiával is, meg biológia iránt is érdeklődök, nekem elég egyértelmű a magyarázat.

    Összefoglalva, hülyeség az egész. Ennyi elektromágneses sugárzás nem elegendő, hogy problémákat okozzon az emberi szervezetünkben. Ha megfogsz egy áram alatt lévő tárgyat, nah az hatással van rád (szép nagy parancsot ad az izmok összehúzádására, elektrolízis is történhet + a váltóáram mp -ként 50x próbálja a szivedet működtetni, ami nem fog neki tetszeni ^^

    Azt is sok helyen olvasni, hogy a rádióhullámok (így a mobiltelefon) rákot tud okozni, pedig ezek a hullámok nem igazán képesek a DNS -t roncsolni vagy akadályozni a sejtosztódást, és a tudomány sem támasztotta még alá.