• narumon
    #42
    "Volt valami doksi a googléről a picasaról,gmailról , googelmapsról termékek előállítójáról. 4 Napos munkahét, ingyen kaja pia egész jó fizetés, szauna, sport, környezettudatosság , kb ezekkel a szavakkal lehet jellemezni :D a google állal alkalmazásban álló embereket, és most hasonlísd össze ezeket az ipad összeszerelő üzemben dolgozó kínaiakka."

    Te valamit nagyon összekavarsz. Egyrészről dolgozik barátom (több is) a googlenél külföldön, egyik sem mesélte, hogy 4 napot dolgoznának csak bár ingyen kaja és pia valóban van. Viszont ezeket az embereket apple alkalmazottakkal hasonlítsd össze akik szintén frankó irodában ingyen kaja pia mellett és szaunával dolgoznak. Nincs különbség.
    Te egy kínai (NEM APPLE ALKALMAZOTT) szakmunkással hasonlítod össze a google alkalmazottait, amit kb olyan mint az almát a körtével hasonlítani.
    Azokat a kínaiakat (akik applenek gyártanak) hasonlítsd össze azokkal a kínaiakkal akik a google phonet gyártották. Jaaaa, hogy azoknak a körülményei tökéletesen egyeznek?....