"A Concorde gépnek szerinted miért az a neve ami?
Mert azt válaszották. Komoly állami támogatásból ment a fejlesztés, de akkoriban más világ járt. Felhívom figyelmedet, hogy 50 éve indult az a projekt és lényegében félkatonai jellegű fejlesztés volt..."
Tehát igen. Tisztelt Bíróság, nincs több kérdésem.
Én a netet tényleg csak szórakozásra használom. De tisztelem a szorgalmadat, amivel az anyagokat összelapátoltad, ha a tudásodat nem is. Kb 10-15 tankönyv anyagát szedted össze pl a a légiharcászatos alkotásodban. Más kérdés, hogy a pongyola fogalmazás miatt a vizsgákon, ha valaki csak ebből készül max 3-ast kapna.
Általában a VSZ oldal ismerete nagyjából hiányzik a műveidből, erre is rá kéne gyúrnod. Meg arra is, amit nekem, mint "filozófusnak" fölrósz, hogy álmodozok. Nem álmodozok, hanem ez a hadműveleti, stratégiai szint a katonai témákat nézve, ami nálad úgy tűnik, az írásaidat elolvasva szintén kimaradt. A harcászatból is csak azt látod, amit az amcsik gondolnak és kb. ennyit tudsz.
Az is bajod, ha már itt tartunk, hogy iszonyat gyorsan felkapod a vizet, a vitát a tudásod elleni támadásnak érzed és elkezdesz személyeskedni. Nem érvelsz, hanem kijelentesz, de ezt is már írtam és nem csak itt.
Kicsit talán távolságtartóbbnak kéne lenned, ha komoly nyílt netes szerepet akarsz vállalni. Pl Cifu-nak ez nagyon jól megy, vegyél róla példát szerintem.
Igen, igazad van, egy szinten egy névtelen bozótharcos vagyok, de fogd föl úgy, hogy legalább tudod virtuálisan, hogy az milyen, ha egy ilyen rá támad egy nem erre kiképzett reguláris harcosra pl. valamelyik mostani aszimmetrikus háborúban. Én azt tenném.