Lucy in the Sky#158
Nem járok szórakozóhelyekre. Itthon füstölöm tele a szobát és nyilván nekem is penetráns dohányszagom van, de nem ez a lényeg. Leszarom hogy mit csinál a kormány a régen számomra is kedves kocsmával, nem az én dolgom.
Csak annyit próbáltam megfogalmazni, úgy tűnik kevés sikerrel, hogy a dohányfüst káros hatásai valójában nagyrészt a jelenlegi életvitelünkre vezethetők vissza. Autóval jársz? Van otthon lámpád, plazmatévéd, pléjsztésönöd, meg PC-d persze, ha ide írni bírsz, na van?
Ennek a sok szarságnak a gyártása rémesen sok szemetet juttatott a légkörbe. Ami nem tűnik el, és egy része valóban odaül a dohánynövény ragacsos levelére, de egyébként a búzára is, amiből a liszt majd kenyér lesz, a salátalevelekre amit a'la natur megeszünk mer' húdeegészséges, igazából bármilyen élelmiszer státuszú növényre ami ugyanúgy magába szívja, nameg bármilyen takarmánynövényre, amit azok az állatok esznek amikből aztán Te kérsz egy kilót a hentespultnál...
Csak azt próbáltam megértetni hogy ezek a rákkeltő anyagok ott vannak mindenhol körülöttünk, egyre több, egyre nagyobb koncentrációban, az a konkrét jelenség hogy valaki bagózik a Te Méltóságosságod közelében egy kibaszott kormos buszmegállóban a szmoglepte büdös város közepén, az nem juttat téged közelebb az elmúláshoz, legalábbis kevésbé mint amennyire ebben hinni szeretnél.