• mousee
    #14
    Nagyon komoly, hogy ebből a témából is sikerült flame-et csinálni :D Komolyan mondom, ez már tehetség :)

    Nyilván a kolléga a 6os postban csak poénkodni akart, ugyanis elég elterjedt dolog, hogy a windóz szar. De alapvetően a rendszer nem szar, csak max nem tudja az adott user jól használni. Lásd: Jött egy levél, amiben azt írták, hogy ha rákattintok a pina.exe-re, akkor látom majd pamela anderson-t meztelenül. Én rákattintottam, de csak lelassult ez a szar windóz, utána meg újraindult, és nem puncit láttam hanem kék képernyőt mindenféle szöveggel. Szar a windóz. Pontosan ugyanakkora hülyeség mint hogy a desktop linux=terminál.

    Ha a win alatt jó a HW, és rendben vannak a driverek, és normálisan megírt programokat használsz, nem lesz bajod vele. De ez nem csak a windowsra igaz, hanem a linuxra is. A linux szar, mert nem megy vele mondjuk a tv tuner kártya? Nem, a hw gyártó volt pöts, és nem írt drivert. Ennyi erőből a win7 is nagy szar, mert a 15 éves mátrixnyomtató nem megy rajta, mert nincs rá driver?

    Gondolkozzunk mán embörök :D

    PS: Csak hogy a kékhalálos mókát előhozzam, nekem halt már el vista SP1 előtt kékhalálba VBox-ban úgy, hogy előtte 2-3 hónapig semmi baja nem volt ;)