Érkezik a Dead Rising 2: Off the Record
  • Föcsök
    #9
    Hú de kevés hozzászólás, ennyire nem várjátok?

    A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan valaki itt, aki megvette a dlc-ket ehhez a játékhoz, és tudja is őket használni? Egyáltalán a magyarok láthatják a dlc-ket?

    Mert én így tettem, de az öltözőszekrényben nem látom egyiket sem fel is adtam a harcot februárban.
    Szerintem az volt a baj az én dlc-immel, hogy eredetileg az egy USA account volt, és hamisak voltak az adatok, amikor regisztráltam mindent úgy írtam be, mintha egy amerikai lakos lennék (valami Juan volt a nevem ). Aztán tavaly novemberben ugye megjött a magyar live, és januárban át is állítottam az account-omat magyarra, de a Games for Windows Live Marketplace-ben nem tudtam kártyával vásárolni. A billing.microsoft.com oldalon próbáltam változtatni a számlázási adatokon, mert amerikai bankkártyám nincs, aztán nagy nehezen hiába sikerült egy újat hozzáadni a meglévő mellé (azt nem tudom törölni) nem jött össze ugye a kártyás vásárlás, de azt mondta egy ismerős, hogy neki az elejétől kezdve magyar felhasználója van, és ő sem tud. Úgy gondoltam "kicselezem" a rendszert vettem MS pontokat, és úgy sikerült letölteni, és felinstallálni a dlc-ket. Nem tudom miért, de nem látom őket.:( Ötlet?

    Ma viszont láttam a CD Galaxis őszi katalógusát, és abban azt írják hogy 5990Ft lesz a Dead Rising: Off the record, és ajándékba adják hozzá a Dead Rising 2-t.

    Az lenne még a kérdésem, és inkább ez a fontosabb, mert szerintem a fentit már buktam, hogy ha most megveszem ezt, és a mostani GFWL felhasználómhoz rendelem a DR: Off the recordot, viszont a DR2-nek pedig ugyanezen a gépen csinálok megint egy fake angol vagy amerikai felhasználót, és megint megveszem a dlc-ket akkor van rá esély, hogy lássam őket?

    Köszönöm az esetleges válaszokat.