• zord01
    Félre téve a viccet, szerintem ez elég durva dolog. Tudom, valószínűleg nagyon el fogtok küldnie melegebb éghajlatra, de én azt mondom, ha az emberekben lenne felelősségtudat, és nem vennék ennyire természetesnek a magánélethez való jogot (amit épp most tipor sárba a Google), akkor egyetlen ember sem venne többet androidos telefont. Akkor talán a Google megtanulná a leckét, hogy nem lophatja az adatokat büntetlenül.
    Erre most azt fogjátok mondani, hogy de ugyan már, mit fáj az nekem, hogy tudják, hogy hol vagyok...
    Aztán beleolvasnak az email-jeimben, megnézik mit vettem a bankkártyámmal, végül kamerát raknak a hálószobámba.
    És az embere 90%-a még azt is le fogja nyelni (vagy nem lesz más választása).
    Most, amikor még van választásunk, most kéne keményen fellépni az ilyesmi ellen.

Ami az átírt adnroidit illeti. Szerintem csak skint raktak rá újat, meg itt-ott átírogatták. Tuti biztos vagyok benne, hogy a HTC ugyanúgy kémkedik.
    Mi, emberek (nagy töbségünk) meg szarik az egészre, és vigyorogva mondunk le a szabadságjogainkról, mert van TimeScape.

Csodás...