Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png



Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Renjike
    #111
    Google vebfordító de legalább érteni lehet :D vagy is értelmezni :D

    UBISOFT Ÿ feltárja Assassin's Creed Ÿ kinyilatkoztatások

    Utolsó fejezete a trilógia Ezio jelenik meg november 2011

    Ubisoft ma kiderült, a fejlesztés az Assassin's Creed Ÿ Revelations, a negyedik rész, a kritikusok által is elismert és rendkívül népszerű videojáték Assassin's Creed Ÿ. A fejlett vezetése alatt Ubisoft Montreal, együttműködve a szakértelem a Ubisoft Annecy Studios, Massive, Quebec, és Bukarest, Szingapúr, Assassin's Creed Revelations eddigi leghangulatosabb játékélményt a sorozatot, és jelzi a csúcspontja a kaland Ezio. Assassin's Creed Revelations novemberében közzétett 2011 Xbox 360 Ÿ, PlayStation Ÿ 3 és a Windows Ÿ PC.

    Eredetileg 2007-ben emelt, hogy nőjön fel, hogy a három-játék az Assassin's Creed adtak el több mint 28 millió darab. A franchise ma az egyik legkelendőbb sorozata a jelenlegi konzol generáció. Elismert az egyik leggazdagabb és lenyűgöző történet egy játék, az Assassin's Creed többször is túllépte a számítógépes és videojátékok más szórakoztató média, mint a képregények, regények, rövidfilmek és még vele is kapcsolódik a játék.

    Az Assassin's Creed Revelations, a legendás mester Assassin Ezio nyomdokaiba az ő mentora, Altair menni egy utazás a felfedezések és kinyilatkoztatások. Azonban az út veszélyes. Ő vezet Ezio Konstantinápolyba, a szív az Oszmán Birodalom, ahol egyre nagyobb sereg templomosok, azzal fenyeget, hogy destabilizálja az egész régióban.

    Amellett, hogy a díjnyertes Ezio történelme jön vissza a kiváló multiplayer része, amelyet finomított és kibővítették. Még több játék mód, további térképeket és több karaktert a játékosok a Assassin készségek más ügyfelekkel a világ mérésére. Az utolsó fejezet a Assassin's Creed saga is tartalmaz forradalmi játékmenet, hogy lehet manipulálni a játékos mind a memória szerkezetét Desmond és az animus, hogy feltárja a titkait múltját, és többet szeretne megtudni a jövőjét.

    "Ahhoz, hogy adja ki a végső fejezete Ezio történetében fontos mérföldkő az Assassin's Creed, a rajongóknak és nekünk", mondja Alexandre Amancio, kreatív igazgató a Ubisoft. "Assassin's Creed Revelations tartalmaz sok új funkciót és néhány jelentős meglepetéseket. Alig várjuk, hogy megmutassa, amit a látogatók kap, hogy az idei E3."