• JMáté
    Te meg ha jártál volna középiskolába tudnád mi az az irónia. Tudom hogy keveredtünk. Ez arra próbált válasz lenni hogy vannak akik szerint az is a kisebbségek hibája hogy a japánok jobban élnek mint mi. Szerintem meg ez a japánok érdeme. És aki azt hazudja hogy mi is úgy élhetnénk ha külső erők nem tartanának vissza az a hangyaszorgalmú japán nép érdemeit próbálja kisebbíteni, amit én felháborítónak tartok.

"Öcsém életedben nem dolgoztál még kétkezű munkát"
    Már megint ez a baromság. Annyira unom már ezt a "becsületes munka" dolgot. Ilyen nincs. Nincs becsületes meg nem becsületes munka, csak becsülettel végezett meg elbalfaszkodott munka van. Szerintem mindegy hogy milyen munkát végez az ember ha becsülettel elvégzi. Ha viszont nem végzi el, akkor nincs mentség. Mindegy milyen nehéz a munka, valakinek meg kell csinálni. Nekem most például az a munkám hogy bejárjak az egyetemre és reggel 8-tól este 8-ig (vicces napokon tovább)(jó, hát nyilván vannak lazább napok is) ott üljek. És szerintem ha ezt én becsületesen minden nap megcsinálom, akkor értékesebb vagyok mint az aki építőmunkásként "dolgozik" csak éppen néha elfelejt időben odaérni, és néha véletlenül korábban távozik, a haverjait meg otthagyja a szarban hogy fejezzék be egyedül a munkát ha már olyan hülyék hogy becsületesek. Én ezt gondolom, de nyilván bennem van a hiba.