hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Gilmoor
    Én is én is én is had írjam le én is mit gondolok :) pls...

Still failed.. Szóval valóban mozgékonyabb lett az egész, ha elkezded a kampányt már nem áll be mint szeg a falba, csak döcög. Az első menhely ahol összekalapálják a hajód még most is képregény, de ahogy szabadulsz kifele a sűrű közegből, egyre többször kapsz levegőt.
    - Rhana cap ship még mindíg bugos (vagy nem, akármi tökmind1) vedd ki csapatból és hagyd biztonságos helyen (nem PMC terület) mielőtt átugrasz az első JUMP GATE- en. Nem highway! azok kedvéért, akik bizonytalankodnának. Ellenkező esetben eltűnik. Tulajdonképpen még így is eltűnhet, de talán ritkábban :) A legjobb, ha eladod a fenébe :p
    Jah.. egyébként a hajóid eltűnnek időnként. Semmi nyoma nem marad, hogy mi történt vele. Van syndicate (kalózfélefajta) de az eddig is volt gondolom... Jönnek nagy capital hajókkal, amiket könnyebb leszedni mint egy nyamvadt egypálcás vadászgépet. ...húúú de írnék sok rosszat legszívesebben :) Ez a játék olyan, mint a filmiparban az ultrazsékategóriás Asylum filmek leghitványabbika.
    de még mielőtt megdobálnak kaviccsal :) azért annyit hozzátennék, hogy ha voltak olyanok akik katartikus tragédiaként élték meg ezt a konzolszörnyet, akkor én köztük voltam. Az összes x-et végigmasszíroztam, azt megelőzően a C64es ELITE-ig visszamenőleg minden hasonlót. Szóval, ha valaki, én biztos nagyon vártam anno ezt a csodát. Mosmeg olyan, mint a kukac-rágta penészes szotyi, amire a film legizgalmasabb pillanatában ráharapsz.... bleee :)