Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #4559 Mondtam, hogy rozsdásodnak a bitek! Mellesleg csak két hetet állt.
"Azóta" építettem egy Argon hajógyárat. Ami sík ideggé tett. Hiába toltam be neki a hegesztő drónokat, (mentésben "welder". Tehát a saját használatra szánt eszközöket) nem vette lajstromba. A kereskedési listából sem vette ki. Kénytelen voltam XML-t szerkeszteni.
Közben próbából építtettem vele egy Lyramekit, de mintha kézzel talicskáznák össze. Órák óta készül. (ergo: valóban pénzkidobás volt a beruházás) Természetesen nem kevertem össze a rendeléseket. Szépen külön hozza a hajókba szánt Konstruktorkat és a gyár sajátjait.
Az rendben van, hogy ez egy MOD, de attól még működhetne rendesen. Komolyan úgy érzem, hogy a KETTŐÖT visszalépés a játék működése szempontjából.
Beneveztem egy ilyenre is
Másik küzdelmet a Pléjerdzsámpal vívom, mert a készítője beletett egy vizuális effektet, ami húsz másodpercig tart. Kezdetben nem zavart, de ma már mindenhova azzal megyek és veszettül unom. De egyszerűen nem látom, hogy hol kellene megnyírbálni, hogy ne játssza le. Azt már elértem, hogy ne az effekt végén tegyen át az új helyre és hogy ne húsz kilométer "magasra" dobjon, mert ez rém egyszerű volt. Csak a számokat kellett átírni.
Hogy melyik sor vonatkozik az LSD-s hallucináció szerű látványra, ahhoz már kevés a józan paraszti ész. Azt sem tudom hol helyezkedhet el magáért a látványért felelős program.
Megkérnélek rá Viku, de nem várhatom el, hogy töltsd le, telepítsd, és még bíbelődj is vele. Ráadásul nem "gőzműhelyes". Nexusról van.
Na ennyit mára a nyafogásról!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2014.11.04. 19:05:02