Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Ahogy látom félkész, a raktár modulok után megnő az étvágya, én előbb összetákoltam az egészet, aztán etettem, jobb ha felkötöd a gatyát. 
Pár hajót készíts elő áruval megpakolva, akkor hamar tele lesz, microchip, podkletnov gen, reinforced met, plasma flow, fusion re, plasma pumps, kaja, fegyverek, HIT/MA-ból nagyon sokat, ja és főleg a drónokat kapard össze az univerzum minden sarkából az utolsó darabig, ezek a legfontosabbak. A trade listán majd látsz dupla tételt is drónokból, egyik a gyár, másik a raktár készlet, a legeslegfontosabb az építésznél rendelj construcion drónt (minél többet, én száz darabot szoktam), és szállítsd le a gyárnak.
A számlád is meg fog csappanni rendesen, ha kész lesz min. fél milliárdot fog igényelni a menedzser, ha a raktárakat saját magad töltöd fel akkor a pénz 95%-át visszarakhatod a kontódra. Érdemes manuálisan telepakolni, a menedzser magas áron akar megvenni minden árut.
Ez az egyik kicsi, félkészen
A nagyból is egy építés közben