Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #4462 A küldetés gyűjtögetős része szimpatikus.
Nálam mintha egyre több lenne a hiba. Vagy csak mostanában fedezem fel őket. A védelmi pozícióba állított teherhajók esetében egyszerűen nem tudom meghatározni a konkrét hibajelenséget. Van, hogy hozzárendelek hajót a gyárhoz és az el is kezd dolgozbi, de a második-harmadik már csak patronálni hajlandó.
A tennivaló listámban szemezgetve látom, hogy építsek két modult a Lúré delejgyáramhoz. "De hát az fullra kész van" Beszélek a rimával a modul kész. Az adatlapon nem termel (mert sérült) "Javítsd ki" "Jó, de nulla forintba kerül" Ergo: bukta. Kipróbáltam lecserélni a CV-t annál is ugyanez a helyzet. "Ködös Égboltban" nem látom a targoncákat. Az üzlet lezajlik ettől még. Csak esztétikai hiba. Eternal Dawn-ban, ha elvállalok egy kis kutyaharcot, akkor tuti egy nyomorult kishajó beragad az autópályába, amit onnan nem lehet kilőni.
Valahogy mintha az egész Lúré-n káosz uralkodna. A többi megye úgy ahogy működik.
A független kereskedő módosítással is van bajom. Adtam neki két teherhajót és egy gázbányászt, hogy örüljön(jek), de a harmadik tehert nem veszi be a gyomra. illetve odaadhatom, de nem csinál semmit. Jó esetben megtankol, de ez sem biztos, mert tegnap végignéztem ahogy egy Lírameki háromszor megpróbálja, majd a végén inkább én öntözgettem bele a naftát kannából.
MEGINT KEZD ELFOGYNI A TÜRELMEM!