hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    Már belemásztam, amit eddig próbáltam, a legénységet nem a Skunkról dobja le, hanem toborozza még egy "lakatlan" zónában is képes rá.
    Egyszerre spawnolja az egész bagázst a fedélzetre, csalás szagú, mert nem kell egy büdös petákot sem fizetni a legénységért, építészt nem képes kreálni, azt nekünk kell sk-ba.
    A marine off-ot vissza lehet édesgetni egy hajó elfoglalása után a Borzra leszállás nélkül, de a következő foglalás előtt hátra kell menni hozzá és megkérni, hogy dolgozzon a büdöskén. Ez még nem igazán működik rendesen, de kevesebb idő hátramenni a legénységhez mint leszállni egy hajóra.
    Régi hiányosság ha eredeti módszerrel rakjuk le a személyzetet, nem látszanak, újra fel és le kell szállni a hajóra (pl. mérnökkel akarjuk javíttatni a borzot), ami sok idő, pláne a szövegelést nem lehet átugrani mindig meg kell hallgatni. Ha csak a dumálást vesszük már megérte e módot használni, pár percet spórol hajónként.
    A többi részét még nem próbáltam, a leírás szerint elég sokoldalú.

A másik a mission computer mód, végre sikerült használatba vennem, szintén sok időt spórolhat nekünk, nem kell keringeni egy zónában szimpatikus küldetést keresve, két gombnyomás és már látszik az összes zónán belüli lehetőség.

Ráadásnak még egy hasznos cucc :Multi Assignment, ezzel a hajók állomásokhoz rendelését gyorsíthatjuk és egyszerűsíthetjük. Hajókat kiválasztunk egy külön listába, amiket átláthatóbb módon tudunk gyárakhoz társítani, mintha térképről vagy a tulajdoni listán kéne keresgélni.