hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #4456
    Másképp látjuk a dolgokat. Ami jó, mert a játék sokoldalúságát igazolja.

lammaer! Én azt mondom, ha eddig kibírtad, akkor várd meg a 3.0-át, De a hivatalos 2.5-öt mindenképp!
    A gazdaságra vonatkozóan: a 2.5 béta megjelenése után 1-2 nappal milliárdos lettem. Számokban: kb 2-300 millióról indulva közel harminc gyárral (az első néhány órában sorba jöttek az akár több száz milliós bevételi jelentések). Azóta felrántottam kb öt gyárat, köztük egy nagy hajó gyárat aminek az árukészlete került 600 millióba. Jelenleg 1200 M-nál tartok.
    Azt hiszem kijelenthetjük, hogy a gazdaság "kezd helyreállni"

Lassan esedékessé válnának a MK6-MK3-as cuccok. Az ilyen macskajancsik mint én, némi technikai fölényért kész lennék a lelkemet is áruba bocsátani!
    Annyira belefeledkeztem három Kata és "díszkísérete" nyirbálásába, hogy a végén negyven perc ment a kukába. (G-MÓVER) Nem sok, de kifejezetten bosszantott.
    Rühellem, hogy minden kis légypiszok fordulékonyabb és gyorsabb nálam. "Kiegyensúlyozás" előtt, még el tudtam húzni, ha forró lett a talaj. Ezt mostanában már csak utánégetővel tudom megtenni. (csalásos márk ötöses hajtóművessel együtt)
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2014.10.03. 21:51:32