Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #4451 Nem rossz ez a fedélzet, de így ezer óra bíbelődés után én már az egyszerűség felé hajlok. Talán ha mindegyik más lenne...
Viku. A vas ennyi. Ha a fejed tetejére állsz akkor is. Nekem sem tetszett amikor ki kellett köhögnöm, de most pár évig csend van.
Tippem szerint a kettőötöt ki fogják dobni mostanában, úgy ahogy van. Aztán majd reszelgetnek rajta hárompontnulláig.
Érdekes, hogy anno az volt a duma, hogy az X3 elavult, tattara-tattara. De azért szép lassan visszatérünk a régi iskolához. Lásd oldalmenü!
Nyakamat rá, hogy előbb-utóbb az árakat is állítgathatjuk. Pusztán azért mert ezt akarja a nép. Én legalábbis nagyon.
Jahh kettőöt! A Gangréna javítható lett általa. Legalábbis ezt olvastam valahol. Mármint az ágyúi.
Lehet, hogy a nagyanyót gyengítették, de én még ennyi URV-t nem láttam, mint amit rámköpött. A "régi módszerem" jószerivel használhatatlan volt. Rutinmunka versus véres verejték. Így tudnám jellemezni.