Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Elkezdtem a civ shipyard lot-ot összetákolni, rögzítem a folyamatot, majd holnap éjszaka szerkesztem.
Első ránézésre nagyon jónak tűnik (sztm az összes pöttömöt gyártja lista alapján, albános HOA CV-vel csinálom), első modul megvan, alig lett kész, de már a "nyersanyagokat" hordják a hajók a többi gyáramból mint a kis-angyalok. Rendes adag cucc kell neki, főleg mikrocsip, óránként 1500 körül fogyaszt, és kezdésként majdnem 120 millát kért a menedzser.
A másik gyárból kis lélekvesztő hozott kaját, persze nem kajagyár, gondolom felesleg volt, és ami a legszebb két kis vadász kísérte védelmezőként (mikor megláttam a triót nem bírtam a könnyeimmel).
István, a speedy-t dobd ki és próbáld ki a másik hashajtós módot, utána fogadjunk te is elsírod magad a gyönyörtől.
Sokkal kifinomultabb, precízebb, valamelyest lassabban vágtatnak az igaz, de szemet gyönyörködtetően (nincs túlfutás, reális a mozgás).
Faster Ships
Icuka jó lenne orbitális szállítónak, nézegettem a módot (nekem kínai), beszéltem egy ismerőssel aki kicsit ért az ilyesmihez. Nagyjából, az alapjátékban vannak a limitálva mérethatárok, és hiába írnám át a módban többszörösére, nem lesz nagyobb. Egotól karácsonyra kérhetnénk egy bazi nagy puttonyt.
Vikunak meg amíg nem lesz végleges patch csoroghat a nyála
A junoszty nálam a 2.5 óta izgul fel a tapira, eddig kalapáccsal is verhettem volna (de csak simiztem). A billentyűhöz köszi az infót, megvan két éve, már végigzongoráztam ezt kivéve mindent.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.09.10. 03:14:50