Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Majdnem sikerült leszállni apraja-falván
Kicsit fura, ha sérül Icuka, a fegyvertára is megcsappan (87%hullnál)
Javítás után
Ezek ketten egyszerre voltak kedvesek kiugrani a hajójukból
Xenonok nekem nem akarnak ugrálni, a másik vágyam egy aranka, mióta újra kezdtem még egyetlen egyet sem sikerült szereznem. Mindig olyan közel rakja be valami állomáshoz vagy másik hajóhoz, esélyem se volt foglalni.
A gyáraim lassan de biztosan épülgetnek, a lányok megemberelték magukat.
Viszont nyersanyaghiányban szenvedek, hiába oroztam el közel száz tepsit, kiürültek a rakterek. A meglevő gyárak már valamicskét gyártanak, de a szükségleteim sokkal nagyobbak. A tepsiket eladtam, úgy húszat tartottam meg, többségében gyárakhoz rendelve cikáznak. Lekopogom jól működnek, már készterméket is szállítanak (pl. a tech laborom tepsije bio optic .. visz egy épülő másik gyár CV-jhez).
Devriben valami történt, kifogyott a kajagyár és FC-s naperőmű, égető kajahiány van, Icukával, Albániából hordom non-stop magamnak és a csóróknak. Bár ha egyszer felépül, és termelni fog a HOA-s kajagyár a lúré kapunál, talán jobb lesz, én direkt nem építettem és nem is akarok kajagyárat, ec gyárat.