hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #4062
    Akkor elmesélem, hogy miután elsétáltam mélstomba, megnéztem, hogy mi a helyzet Shattered Singularity-ban. (legfőbb I lelőhely (1000%)
    Volt is egy 101 verziós. El is tulajdonítottam. Miért fontos a verzió szám?
    Mert szerintem a 102-esek nem tudnak novázni. Na minnyá kifejtem:
    Amikor feltettük a modot a mentésben már létezett I ami ugyebár nem foglalható. Azt mint tudjuk ki kellett lőni. Kuka! Ez minden szektorra-zónára külön-külön érvényes!!!! Legalább is a K-nál!
    Ha azzal megvoltunk, akkor dobta a foglalhatót
    Majd jött egy javítás, (vagy kettő) ami hozta a rakteret. És itt jön a lényeg.:
    Szerintem a "srác" addig módosítgatta a nehézségi szintet, amíg véletlenül "kikapcsolta" a nova záport!!

Ott tartottunk, hogy foglalatam a szingularitásban egy I-t (raktér nélkül) (ez már a negyedik összesen, de kettő Lúréból van!)
    Miközben foltozgattam spawnolt a következő. Rárepültem. Épp magozgattam kifelé, amikor Jísa szólt, hogy húzzunk el, mert fel fog robbanni. Miiiii? Először azt hittem "viccel", de nem.
    Oda sodródtunk a harc hevében a 101-eshez (max 75% kasztni) Ami SZÉTLŐTTE! Igen! A karcmentes 102-est! Még ekkor sem értettem az egészet, de később leesett, hogy a 102-esnél nem kellett a novák elől ugrálni!

Ergo.: A nova nem földrajz függő. Egyszerűen el van baltázva!

Ui.: A küldetéseknél igen nagy valószínűséggel 102-es jön. Mivel az addig nem is létezik, amíg el nem fogadjuk a megbízást!

(Aki nem érti, annak el is hegedülhetem, csak előbb megtanulok rajta játszani)

Viku! Te meg pech-es vagy! Visszamentem Lúréba, az első és egyetlen küldetés amibe belefutottam egy Ellenséges Ügynök - Nagyon Nehéz: K-I kézenfogva.