hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    Ha szétlövöd, és csata közben megjavítja az ellen mérnöke, utána meg nem lehet kijelölni sem. Csak akkor ha kiszállsz a pilótafülkéből (drone, legénység, leszállsz valahova), és visszaültél.

Amikor elfoglalok egy hajót, a hajtóművét valamelyest összetákolta a mérnök, akkor elindul a ladik. Ez akkor macerás ha közelben nemkívánatos személynek (flottámmal együtt) tartanak nyilván.

Maelstromban az égi mezőknél nézz körül hátha szerencséd lesz, hasonló küldetésért (Icukás biztos lesz). Talán még nehezebb is megcsinálni, Icuka nem adja olcsón a testét.

Folytattam az abbahagyott építkezéseimet, nem tudom mi történt vagy változott, szinte gond nélkül dolgoznak a "lányok". Egyedüli bug néha a szokásos "nem tiszta terület", viszont hotair-ben a hajógyárnál nem tudok felhúzni semmit. Egy tech lab-om van, a másik kockára nem jön össze semmi, próbáltam már jóformán mindegyik lehetőséget több CV-vel is.