• socheater
    /OFF 1
    Annyiból igaza van sanyicksnek, hogy nagyon nem akaródzik nekik a régi hangkártyáikhoz drivert (Vista, Win7) csinálni. Én is egy a gyári driverből buherált drivert használok Win7 alatt, mondjuk ezzel épp megy EAX, 5.1, bass redirection, tehát szinte minden.
    Amiben hatalmasat téved, az sajnos (mivel a Creative tényleg hülyének nézi az ügyfeleit) az, amit te is írtál. A hangminőség. Legyen szó bármilyen új integrált hangkártyáról, hangfalon is simán kihallom a különbséget, a fülhallgatót felvéve pedig erőteljes nyilallásba kezd a fejem pár perc után. Sanyicks, a driver hiányosságok miatt már én is gondoltam úgy, hogy nem kellene a jövőben Creative hangkártyát venni (ott van pl az Asus Xonarja), de az integrált megoldások, mint helyettesítő megoldás, szóba sem jöhetnek, mert hangzásilag teljesen más kategória.

Gugliról meg inkább annyit mondanék, hogy a jelenlegi linux ismereteimmel nem kezdenék bele bütykölésbe, szimplán google alapján, mert annak totális káosz lenne a vége... :D

Bocs az offért, gondoltam hátha az Ubuntusak közül Audigy4 tulaj.
    /OFF 0