Mi a világon legnagyobb probléma? Azaz szerinted min kéne leginkább változtatni?
-
polarka #178 Ha végigolvastad, akkor láthattad, h nem csak olyan fejezetek vannak. Ha pedig tudsz szöveget értelmezni, akkor nagyon is jól tudhattad, h nem az üzleti és gazdasági részek miatt linkeltem a könyvet. Azokat sztem sehol nem kifogásoltam, ezért is érthetetlen számomra, h miért nyomod ezt továbbra is. Azért linkeltem, h lássad milyen egyéb lehetőségek vannak GMO téren és azokat hogyan valósítják meg.
Mennyire pontosan ismerik a gének funkcióját és mennyire pontosan tudják, mit hova, hogyan illesztenek be manapság és ez mennyiben jobb a Pusztai Árpád idejében használt módszerekhez képest?
Miért nincsen mindenki az utcán az olyan GM növények miatt, amikor radioaktív besugárzással állítanak elő mutánsokat és azokat szaporítják tovább, majd pedig eszed már x évtizede?
Miért nem tüntetnek a cukorbetegek a több inzulint termelő sertések ellen?
Miért nem tiltakoznak a sörivók (mindenki) a GM erjesztő bacik ellen?
Aztán nem tudom, lehet vannak még egyéb aspektusok, amik nem jutnak eszembe, de le vannak írva... Csak úgysem akarod elolvasni.
Miért kellene a hazai kutatásokat betiltani?
Miért nem a céget és bizonyos termékeit utálják a felszólalók és miért ám blokk a GMO-kat?