• Papichulo
  #130
  "Ha figyelmesen végigolvassuk, ellentmondás van magában a cikkben ezen két idézetben."

  A rossz hir, hogy nincs ellentmondas. Kicsit vicces, hogy te kritizaltad az en angoltudasomat, holott a tieddel van a problema.

  Eleve csak feltetelezesek (is thought to) vannak az Intrinsity reszvetelet illetoen, de meg ha ez be is bizonyosodik, akkor is az A4-et az Apple tervezte, de egy modositott Cortex-A8 magot hasznalva.

  Akar hiszed, akar nem, jelenleg peldaul pont egy Galaxy S keszuleket hasznalok, egy fejlesztes miatt. Tapasztalatbol mondom, hogy nincs azon a szinvonalon, mint az iPhone. Sokkal jobb mint vartam es nagyon jol hasznalhato termek, de az iPhone 4 az jobb. Amivel nagy bajom van az az anyaghasznalat, recseg-ropog a muanyag es a mult heten meg ugy lefagyott az egesz rendszer, hogy nem lehetett ujrainditani. Teljesen ujra kellett raknom az OS-t. Az uveggel egyebkent otletem sincs, hogy mi baja lehet embereknek, az szerintem tokeletesen adekvalt.

  Mindettol fuggetlenul, szeretem az SGS-t es bizonyos dolgokban jobb is, mint barmelyik iPhone. Ebben nincs vita. Szerintem mindketto minden igenyt tokeletesen kielegito termek, a valasztas a ketto kozul inkabb az egyeni preferencia kerdese.

  A temahoz visszaterve, szerintem azert az Apple az innovativabb ceg, mint a Samsung. Szerintem... de nem akarok errenezve listakat gyartani. :) Nem akarom eromon felul vedeni vagy tamadni egyik vallalatot sem. Mindenki hasznaljon azt, ami neki jobban bejon. Velemenyem szerint a piacnak es a fejlodesnek semmi sem tesz annyira jot, mint a konkurencia, szoval en udvozlok minden termeket ami az en eletemet kenyelmesebbe teszi. Legyen az Apple, Samsung vagy Elektronika...