levente68#119
Veled SEM szeretném folytatni a kommunikácót, de azért ezt a témát még vedd majd át, koma, rádfér. Applebuziból is lehet még ember, mondják, bár én kétlem.
Az Apple A4 a komplex egység, annak a kifejlesztésében akkor is részt vett a Samu, ha véreset pisikélsz is, édes...
Amúgy, ennek semmi jelentősége, te kötöttél bele a 25-ös hozzászólásodban, amiről már el is feledkeztél.
Arról van, volt ui. szó, hogy a fajtád folyton fikázza az SGS-t idióta érvekkel, főképp, hogy fejletlenebb, mint a djágaszág, közben azonos, gyengébb és nem létező hardware elemek jellemzik azt.
Semmi szüksége se a Samsung-nak, se az SGS-nek arra, hogy én megvédjem, egyedül az igazságérzet, ami ezekre a korrigálásokra sarkall.
Ha te is zombiként viselkedsz és ferdítgetsz, akkor engem nehéz lesz megfenyegetned avval, hogy nem fogsz kommunikálni velem, de ha korrekten érvelgetsz, bennem partnerra találsz, addig nem.
Tehát, kezdd a saját hozzászólásod memorizálásával, aztán érvelgethetünk, de csak az igazság talaján, kérlek.