"ez mellett up-to-date voltam fototechnikabol, kiallitasokbol, konyvekbol, albumokbol."
Frankó. Szerinted hülyeséget írtam, erre már a második sorban feketén-fehéren igazolod a kijelentésem igazát:/
Persze, ha most bejön a 12 éves Pistike, aki poénból regisztrált és annyi a napi mondanivalója "unatkozom", ő is hasonló elánnal verhetné az asztalt.
Természetesen sarkosítva fogalmaztam, nyilván nem mindenki a közvetlen reklám miatt twitterezik, mint ahogy blogolni sem csak azok blogolnak, akik el akarnak adni valamit (azt már csak halkan jegyzem meg, hogy ezeknél a "hasznos infók" blogoknál is sokszor az önreklám a cél). Ettől függetlenül, nyilván hatalmas reklám lehetőségeket rejt, ami miatt már minden kisebb-nagyobb cég fenn van. Vajon miért?
Mindenesetre irigylem, aki 50-100 twitterező követése után végig tudja nyálazni, a sokszor több száz twittet. Nekem a kedvencekben ott vannak a kötelező napi oldalak(Smashing Magazine-tól a WDL-ig), kimondva nem sok, vagy 10 darab, de olyan kurva sok az infó, hogy még azokat sem tudom mindennap végigolvasni.