• Caliph
    hangár elég jól hoz...
    lett valamikor land source és eladás...kb 3-4 perc alatt begyűjthető egy láda,és az eladás is mindig 1 járműves :D

a taktika: akkor kapod a legnagyobb bonust,ha 1 féle anyagból adsz el 50 ládát,azonban van 3 ? perces cd a láda beszerző küldiken. Narco,medical és chemicals hoz a legtöbbet. ebből a háromból válassz kettőt,és folyamtosan lehet gyújteni őket. én narcot és chemicalst szoktam .ha megvan a 25/25,akkor az chemicalst eladod a 25 öt a másikat megtartod.

második lépés,10 narco 10 animal product szintén felváltva,majd eladod az animal productot. miért épp animal product? mert 10 ládánál kapsz rá 12 százalék bonust,.

3. lépés: van ugye már 35 darab narcod,szal a beszerzés így alakul: 5 narco,5 conterfeit.
    conterfeitet eladod,5 ládára kapsz 5 százalék bonust

4 lépés : a harmadik lépés ismétlése

5 létés: 5 narco,és meg is van az 50 narco láda. narco medical és chemicals ha 50 láda egyben eladása +70 százalék bonus pénz. land sell,egy járműves,gyerekjáték,2.5 milla

az új raiju jet a legjobb,vagy opressor. opressornál le sem kell szállni róla,úgy felvehető a láda. csak néha el kell rakni mert kifogy a rakéta. ha kamion pótkocsis küldit kapsz,lődd szét a pótot és kiesik belőle a láda,ha tengeralattjáróst,az lassabb,de ha kiveitted a teherautóhoz a partra,szintén szétlőhető a teherautó és a láda szintén kiesik. ezeket a tippeket tegnap kaptam ingame,tesztelni fogom,de ezzel lényegesen gyorsabb lesz minden,nem kell a lassú teherrel hazavánszorogni :p