• Kroki105
    #27150
    Végre meglett a casinoban a luxus kecó. Igaz az alap, másfél millás, de egész pofás... mondhatni. A hálószoba rész még nincs unlockolva, de idővel majd az is. Kíváncsi vagyok, úgy érzem ott egy ágy lesz.

    Nem értem mit keres a játékban repülő autó... De miért kell ez? A plazmalézerufófézerről már nem is beszélve. Csinálgattam a küldiket randomba, a repülőautós már rég megcsinálta a küldit, míg én még max félúton repesztettem a cél fele. És nem vezettem szarul!!! Annyi maradt, hogy lerázzam a zsarukat. Értelme sok nem volt.

    A másik, a forma1es versenynél. A jóember 12 seccel jobb köröket ment azon a pályán amit már én is kenek, vágok. Azt hogy? Elfogadom hogy jobb, hogy 4-5el is akkár, de 12 vel ne már. Tuti csal, de nem értem miért? 10 körös verseny, tart vagy negyedórát, semmit se fizet a végén. Ha még olyanba csalna, ami árban megéri, aszondom ok. Persze nem értem meg, mert a csalás tönkreteszi a játékélményt.

    Ami még marha idegesítő, a végtelenített ellenség. Azt megint miért kell? Jöjjenek sokan, de ésszel már... (és nem a survivorról beszélek) Az újabb autó, teli fegyveres, az újabb, aztán megint... Volt egy 6 playeres mission, jó hosszú, egyedül hardon tökre élveztem, de a végét elszarták ezzel, nem fértem a célhoz, mert mindig jöttek, és aztán elrepült a célpont. (Jó, nyilván van aki megcsinálja, bekötött szemmel, háttal a monitornak, a széklábáhaz kötözött kézzel, őket most hagyjuk, hagy szabaduljanak ki nyugodtan).
    Ettől függetlenül tetszett, még ha a vége nem is jött össze, vagy 5ször újra kellett kezdeni, mert lekaptak közben. Legközelebb úgy próbálom, hogy előre felrobbantom a repülőt, kapják be