• Palinko
    Kipróbáltam az onlinet és nem tudom mennyire az én játékom ez, valami versennyel kezdtünk, persze roncsderbi az egész, kár hogy nem szellemautós, mert így kb értelmelten forgatják ott ki egymást semmi skill. 2. lettem utána haladok a dologgal el kellett menni ruhát venni hiába van 13 ezer cashbe nem enged, azt hittem valami bug majd az atm nél megoldom se kivenni se betenni nem engedett, restart megoldotta. Jól van, majd mellékküldizek ott ilyen elég fura keress meg valakit, berak valami pixeles képet megtalálom azt a hidat sehol senki. Közben rendes játékosok jönnek elsőtől elbújok otthagyott, másiknál a járdán szaladgáltam jön az okos majd elüt, hát el is ütött de maradt egy hangyafasznyi életem ezért felkeltem és egy fejessel köszöntem meg a produkciót. Aztán jön egy másik nem sokkal később lövöldözget, azt is egy fejessel lenyugtattam, de látom ez nekem nem fog bejönni hogy így random idióták rámjönnek. Nekem ez a coop misszió, meg PVE dolog tetszene de hogy ezeknek ennyi a szórakozás hogy nem hagyják a másikat játszani az elég szomorú és ezek a random küldik is elég kidolgozatlanok a fő játék minősége után. Ebből ennyi lesz vagy csak az eleje ilyen? Biztos csapattal érdekesebb meg a nagy rablások, de én egyedül vagyok egyelőre.