• ntex
    Ahogy előttem is írta a kolléga, vagy csinálsz magadnak solo public sessiont, vagy csatlakozol egy crew-hez ahol értelmes, segítőkész emberek vannak. Jellemzően pl. a PHHU (Prohardver Crew). Hozzájuk a Prohardver fórum GTA V topicjában tudsz jelentkezni.

FONTOS! ilyen IGN meg nem tudom én milyen több tízezer fős creweket hanyagold, mert tele van random idiótákkal akik simán rád tudnak csatlakozni annak révén hogy egy crewben vagy velük.

Solo public sessiont úgy tudsz csinálni (ki lehetne már ezt rakni am bannerbe F.A.Q. -ba mert elég gyakori kérdés...) hogy játék közben ha bent vagy egy sessionbe, behozod a feladatkezelőt CTRL+ALT+DEL -el, kattolsz a teljesítmény fülön, abban az ablakban alul kékkel írva van egy "Az Erőforrás-figyelő megnyitása" gomb, azon is klikk. Az itt megjelenő listában kikeresed a GTAV.exe fájlt, jobb klikk rajta és "folyamat felfüggesztése". Elszámolsz magadban olyan 10-15 -ig, majd ugyanígy katt rajta és "folyamat folytatása". Vissza TAB-olsz a játékba és ha minden igaz áttett téged egy teljesen üres sessionbe ahol csak te vagy. Ezt az ablakot nyitva is hagyhatod magadnak ha gyorsan meg kell ismételni esetleg mert van hogy hamar bejön random emberke ugyanúgy a művelet után, van hogy akár egy órán keresztül se jön be senki, totál random. Ezt akár eladás közben, vagy akármikor megteheted.

Prohardveres GTA V fórumot pedig itt találod, ide írj ha jelentkezni szeretnél.